Kedvező anyajegy eltávolítás árak

A kedvező anyajegy eltávolítás árak mellett kínált beavatkozásunk helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás körülbelül fél órát vesz majd igénybe. Az érzéstelenítést követően a kedvező anyajegy eltávolítás árak mellett biztosított beavatkozásunk szikével történő kimetszés segítségével megy végbe, majd a sebet összevarrjuk és vékony, plasztikai csíkok kerülnek rá a jelentősen esztétikusabb sebgyógyulás érdekében.

Az anyajegy eltávolítás beavatkozásunkat követően, a sebre steril kötést helyezünk fel, amelyet víz és szennyeződés nem érhet. A páciensnek csak óvatosan és körültekintően szabad tisztálkodnia, és a fokozott izzadás végett a sportot a teljes gyógyulásig kerülni kell. A varratszedésre testtájtól függően, pár héten belül kerül majd sor.

Anyajegy eltávolítás árak – Költséghatékonyan!

Különösképpen az arcon, dekoltázs területén elhelyezkedő anyajegyek esetében fontos szempont még az esztétika. A költséghatékony anyajegy eltávolítás árak mellett kínált beavatkozásunk műtéti hege a kimetszés folyamán lesz a legkisebb, azonban hozzá kell tenni, hogy a kozmetikai eredmény függ az orvos gyakorlatától, figyelmességétől, a varrási technika alkalmazásától és attól is, hogy az anyajegy eltávolítás után, a páciens mennyire vigyáz az  műtéti területre.

A költséghatékony anyajegy eltávolítás árak mellett igénybe vehető beavatkozásunkat végző szakorvosunk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az anyajegy eltávolítás területén, és minden esetben figyelembe veszik a páciens esztétikai igényeit is. Keressen minket bizalommal!