Amikor szikére van szükség, és amikor nem, de segít a sebész

2017. 10. 17. 11:12

SajnosMagyarországon már rettegnek az emberek, ha orvoshoz kényszerülnek fordulni.Sokan annak ellenére is megalázó bánásmódot, siralmas környezeti feltételeket,nem megfelelő higiéniai körülményeket tapasztalnak, hogy hatalmas összegeketkifizetnek egy-egy beavatkozásért. Arról már nem is beszélve, hogy ez a pénz„zsebbe” megy, tehát esély sincsen számlát kérni róla, esetleg bármilyenminimális szolgáltatási színvonalat elvárni vagy számon kérni cserébe. Ha önnekis elege van ebből, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a lézersebészeti árak hamarabbmegtérülnek, mint azt előzetesen gondolná!

Vannak méglelkiismeretes, felkészült orvosok ugyanis, akiket szintén dühít ez a helyzet.Mi itt Sopronban azért alapítottuk meg az Eurohuman Egészségügyi SzolgáltatóKözpontot, hogy az ön ellátását emberhez méltó körülmények között, maximálishigiénia és profi eszközkészlet mellett, tudásunk és tapasztalatunk legjavátadva, önre figyelve és önhöz fordulva tudjuk biztosítani! Bárhol is legyenbármilyen apró kis bőrelváltozása, ami miatt kellemetlenül érzi magát, neszégyelljen felkeresni bennünket! Nincsen olyan apró szemölcs, anyajegy,ciszta, elszíneződés, csúnyán beforrt sebhely, amin ne tudnánk segítenivalamilyen módon.

Kérjük, nerettegjen többé a szikétől sem, hiszen egy korszerű, jól felszerelt egészségügyiintézményben ma már annyira precíz eszközökkel tudunk dolgozni, hogy nem fogjaérezni és a nyoma szinte nem is fog látszani! Maga a műtét is sokkalkellemesebb procedúra egy profi intézményben: nem terheljük túl azadminisztrációval, nem kell feleslegesen várakoznia, nem akarjuk ahatalmaskodó, mindentudó doktorok látszatával riogatni. Nekünk az semérdekünk, hogy tovább tartsuk a kórházban, mint ameddig az feltétlenülszükséges: az egynapos sebészeti ellátást igénybe véve, a megfelelő állapotbanlévő páciens, akár néhány órával az operáció után elhagyhatja a kórházat,telefonos kontroll mellett!

Nemfeltétlenül kell azonban a szikére gondolnia, ha sebészetről van szó. Hiszenszámtalan olyan elváltozás is lehetséges, mely esetében egyetlenegyszer semkell a késre pillantania. Vannak erre egyértelmű példák: egy törés, zúzódásvagy ficam ellátása, egy allergiás csípésreakció, vagy egyéb, operációt nemigénylő, például hámsérülések. De ide sorolható az intézményünk fő profiljábavágó lézersebészet is, amikor is rengeteg problémát – legyen az akáregészségügyi, akár esztétikai – tudunk megoldani vágás, azaz hagyományossebészeti operáció, kés alá fekvés nélkül. Ezzel a módszerrel természetesennagyságrendekkel felgyorsítható a gyógyulás folyamata, minimalizálhatók abeavatkozás okozta kellemetlenségek, fájdalomérzet gyakorlatilag nemkeletkezik, illetve a fertőzésveszély, valamint a szövődmények veszélye iselhanyagolható.

Mi tehátnem vágunk, ha nem muszáj. Arra törekszünk, hogy az egészségehelyrejöjjön. Nekünk az az érdekünk, hogy minél egészségesebben és minélelégedettebben távozzon a beavatkozás után, akár itthon, akár külföldön él.Nekünk fontos a hírnevünk és a lelkiismeretünk is. Hiszünk abban, hogylehetséges ma még Magyarországon magas színvonalú egészségügyi ellátástnyújtani, amitől sem önnek, sem a pénztárcájának nem kell rettegnie! Fáradjon be a sopronilézersebészeti klinikára bátran, mi önért vagyunk!