Bőrsebészet

Napjainkra a bőrsebészeti ellátás önálló szakmává fejlődött, ezért igen fontos, hogy ebben járatos szakember végezze a bőrsebészeti beavatkozást, legyen szó anyajegy eltávolításról, bőrdaganat kimetszéséről vagy a köröm műtéteiről.

A gyógyuláshoz elengedhetetlen az első szakszerű sebészeti ellátás, mely garantálja a gyógyulást valamint a mai kor esztétikai követelményeinek is megfelel.

Az anyajegyek sebészi eltávolítása igen aprólékos, igényes sebészi feladat, mely odafigyelést és szakértelmet kíván. Mindenekelőtt pontos bőrgyógyászati diagózisra van szükség, hogy a lehető legjobb, legmegfelelőbb műtéti eljárást kapja a páciens. Másodsorban rendkívül fontos a műtéti tervezés, az adott testtájéknak megfelelő sebészi metszésvezetés, finom, aprólékos műtéti technika megfelelő eszközök felhasználásával, valamint az esztétikai bőrvarrat. Mindezen tényezők együttesen garantálják azt, hogy az anyajegy a szakma szabályai szerint legyen eltávolítva, illetve, hogy a végleges esztétikai eredménnyel a páciens elégedett legyen.

Bőrsebészet Sopron: anyajegy eltávolítás, köröm mütétek, bördaganat eltávolítás kedvező árakon!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

NYITVATARTÁS

Hétfő – Kedd 8:00 – 18:00
Szerda – Péntek 8:00 – 17:00
Szombat ZÁRVA
Vasárnap ZÁRVA

ANYAJEGY ELTÁVOLÍTÁS

BŐRDAGANAT KIMETSZÉS

KÖRÖM MŰTÉTEK