Általános sebészet, egynapos sebészet.

A korszerű műtéti eljárások és eszközök használatának köszönhetően a beteg a műtét során kisebb megterhelésnek van kitéve, így lehetővé válik – bizonyos műtétek esetében – az eddig több napos kórházi ápolási idő pár órára történő lerövidítése. Ezt az ellátási formát nevezzük egynapos ellátásnak, vagy egynapos sebészetnek.

Egynapos sebészeti beavatkozáson olyan diagnosztikus és/vagy terápiás sebészi jellegű tevékenységet értünk, amelyet követően a beteg néhány órás szakfelügyeletet igényel, melyet egy e célra kialakított fektetőben tölt. A megfigyelési idő áthúzódhat a következő napra is, de az intézményben való tartózkodás nem haladja meg a 24 órát.

Az egynapos műtéti ellátás keretében operált betegek általában már a műtétet követően 6-8 óra múlva, de mindenképpen 24 órán belül, saját lábukon, kísérővel hagyhatják el a klinikát és a gyógyulás további szakaszait saját otthonukban, megszokott környezetükben töltik.

Az otthoni ápolás gondos megszervezése, és a klinikával tartott folyamatos telefonkapcsolat garantálja ennek az ellátási formának a biztonságát.

Általános sebészet egynapos sebészet kedvező árakon Sopronban!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

NYITVATARTÁS

Hétfő – Kedd 8:00 – 18:00
Szerda – Péntek 8:00 – 17:00
Szombat ZÁRVA
Vasárnap ZÁRVA

VISSZÉRMŰTÉTEK

SÉRVMŰTÉTEK

EPEMŰTÉTEK