Kozmetika sebészet, Kozmetikai sebészet árak

Pylonidalis cysta lézeres kezelése

A pilonidalis cysta jóindulatú, banális betegség, mely azonban a fiatal-középkorú érintettek életét erősen megkeseríti. Sebészi kezelése előbb-utóbb szükségessé válik, azonban az optimális mértékű műtét megválasztása nem könnyű feladat.

Az operáló sebész felelőssége a nyitott és zárt műtéti megoldások mind szélesebb körű ismerete, hogy a betegre szabott optimális műtéti megoldást tudjon javasolni. Az elváltozás végleges megoldása a dermoid ciszta nyugalmi állapotában - min. 8-12 héttel a gyulladás lezajlása után történik.

bővebben

Sebészet

A korszerű műtéti eljárások és eszközök használatának köszönhetően a beteg a műtét során kisebb megterhelésnek van kitéve, így lehetővé válik - bizonyos műtétek esetében - az eddig több napos kórházi ápolási idő pár órára történő lerövidítése. Ezt az ellátási formát nevezzük egynapos ellátásnak, vagy egynapos sebészetnek.

Egynapos sebészeti beavatkozáson olyan diagnosztikus és/vagy terápiás sebészi jellegű tevékenységet értünk, amelyet követően a beteg néhány órás szakfelügyeletet igényel, melyet egy e célra kialakított fektetőben tölt. A megfigyelési idő áthúzódhat a következő napra is, de az intézményben való tartózkodás nem haladja meg a 24 órát.

bővebben

Bőrsebészet

Napjainkra a bőrsebészeti ellátás önálló szakmává fejlődött, ezért igen fontos, hogy ebben járatos szakember végezze a bőrsebészeti beavatkozást, legyen szó anyajegy eltávolításról, bőrdaganat kimetszéséről vagy a köröm műtéteiről.

A gyógyuláshoz elengedhetetlen az első szakszerű sebészeti ellátás, mely garantálja a gyógyulást valamint a mai kor esztétikai követelményeinek is megfelel.

bővebben

Lézersebészet

Klinikánkon a lézersebészeti műtéteket operációs lézerekkel végezzük. A lézerfény speciális tulajdonságai miatt nagy energiát képes kis felületen továbbítani, ami a sejtekbe hatolva, azok víztartalmát gőzzé változtatva, mintegy 'felrobbantja' a sejtet.

A lézersebészetben nagy pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a sebgyógyulás. A seb gondozása csupán napi két alkalommal, vízzel történő lemosást igényel. A teljes gyógyulási idő a seb nagyságától függően csupán 7-28 nap.

bővebben

Kozmetikai sebészeti beavatkozások

Klinikánkon helyi érzéstelenítés mellett különböző kozmetikai sebészeti beavatkozások elvégzésére is van lehetőség

Felső szemhéj korrekció során a megereszkedett szemhéj bőréből metszünk ki adott szélességű bőrfelületet hogy ezáltal a tágabbra nyílt szemrés fiatalosabb tekintetet sugározzon. A bőrszéleket varrattal egyesítjük amit a műtét után egy héttel , tíz nappal távolítunk el. Átmenetileg véraláfutás esetleg kis fokú szemzárási elmaradás felléphetnek amelyek azután spontán oldódnak.

bővebben