Kozmetikai sebészeti beavatkozások

Klinikánkon helyi érzéstelenítés mellett különböző kozmetikai sebészeti beavatkozások elvégzésére is van lehetőség

Felső szemhéj korrekció során a megereszkedett szemhéj bőréből metszünk ki adott szélességű bőrfelületet hogy ezáltal a tágabbra nyílt szemrés fiatalosabb tekintetet sugározzon. A bőrszéleket varrattal egyesítjük amit a műtét után egy héttel , tíz nappal távolítunk el. Átmenetileg véraláfutás esetleg kis fokú szemzárási elmaradás felléphetnek amelyek azután spontán oldódnak.

Nyitott szem mellett heg nem látható.

 

Az alsó szemhéj korrekciós műtéte során a zavaró táskákat okozó zsírpárnákból távolítunk el keskeny bőrkimetszés kíséretében. A metszés vonala a szempillák tövénél fut így szemmel látható heg nem keletkezik. Átmeneti véraláfutás itt is előfordulhat. Varratszedés hasonlóan a felső szemhéj műtétéhez egy héttel tíz nappal a beavatkozás után kerül majd sor.

Szem körüli műtétet követően néhány napig gépjármű vezetése nem ajánlott.

Elálló fül korrekciós műtéte  során a fül kagyló hátsó felszínén vezetett metszést követően bőrt és porcrészletet távolítunk el és hajtjuk ezáltal hátrébb a koponyához közelebb a fül kagylót. A műtétet követően néhány napig rögzítő kötés viselése indokolt éjjel is. Ezt az időszakot követően egyfajta fejpánt viselése javasolt még tíz napig , két hétig.

Szemmel látható heg nem keletkezik.

Az orrcsúcs megemelése az orrszárnyakat elválasztó sövényen ejtett kicsiny metszésből valósítható meg hogy így szemből nézve semmiféle heg ne látszódhasson.

Szintén helyi érzéstelenítés mellett megvalósítható a megereszkedett arcbőr megemelése amelyet vagy a hajas fejbőr területén ejtett kicsiny metszésből vagy pedig az arc bőre alá befűzött fogazott fonalak segítségével valósítunk meg.