Botox kezelés

botox kezelés egy egyszerű, manapság már szinte egy teljes mértékben fájdalommentes injekciós kezeléssel megy végbe. Lényeges lehet kiemelni, hogy a botox kezelés folyamatára nem tekinthetünk úgy, mint egy ráncfeltöltésre! A botox kezelés kifejtett hatása a mozgató idegvégződéseken az ingerület átvitel akadályozásának köszönhető, hiszen gátolja a botox kezelés területén elhelyezkedő izmoknak, továbbá verejtékmirigyeknek a működését.

botox kezelés eredményeképpen a ráncok ki fognak simulni, az izzadás csökkeni fog, de akár még teljesen meg is szűnhet. A botox kezelés hatása a legtöbb helyzetben már akár 6 és 36 óra múlva is észlelhető, a teljes botox kezelés hatására azonban egy hetet kell várnunk, ezalatt lesz fokozatosan látható. A botox kezelés a legtöbb esetben akár még 3-4 hónapon keresztül is kitartja a ráncsimító hatását, 6-8 hónapon keresztül pedig izzadás csökkentő hatást biztosít. A botox kezelés tartósságát tekintve előfordulhatnak eltérések, amelyek az egyéni szervezeti reakcióktól, továbbá a botox kezelés alkalmazásának a helyétől is függhetnek.

Botox kezelés – A ráncok ellen!

A ráncok kisimítására alkalmazott botox kezelés igénybe vehető, ha nem vagyunk teljes mértékben megelégedve önmagunkkal, ha nem tudjuk elfogadni a ráncok kialakulásának a jelenségét, hiszen ezekben az esetekben egy gyors és hatékony megoldást jelenthet a botox kezelés. A botox kezelés eljárásának köszönhetően gyönyörűen kisimíthatóak az arcmimika által keletkezett ráncok. A botox kezelés alkalmazási területén a bőr alá juttatott botulin toxin fehérje eredményeképpen elgyengül az izomműködés, a ráncok kisimulnak, a ráncok mélysége csökken, és ezáltal megszűnteti a ránc keletkezését, hiszen a botox kezelés blokkolja a kezelt izom működését, így pedig megszűntetheti az arcmimikánknak azon berögződéseit, amelyek a ráncok kialakulásáért felelnek. Az alkalmazott anyag nagy mértékben hígított és legyengített formában kerül beinjektálásra a bőrünkbe, ezért nincsen negatív hatással a szervezetünkre.