Hajbeültetés

Azon személyek, akik részére egy zavaró jelenség a hajhullás és a kopaszodás, azok részére tudjuk ajánlani a hajbeültetés elvégzését. A hajbeültetés beavatkozás folyamán saját hajat ültetünk át, ennek köszönhetően a hajbeültetés műtétjének az eredményeit minden esetben az adott paciens adottságaihoz és igényeihez viszonyítva leszünk képesek felállítani. Ezért a személyes vizsgálat során, a hajbeültetés előtt minden esetben egyénileg értékeljük a hajak adottságait, a kopaszodás mértékét és a páciens igényeit.

Abban az esetben, ha ezek között nagyobb mértékű eltérés tapasztalható, akkor nem ajánlott a hajbeültetés elvégzése, és ezt mi minden esetben közöljük is a páciensekkel, ezért van hatalmas jelentősége a tapasztalt szakember által kivitelezett, őszinte konzultációnak. A hajbeültetés kezeléssel megfelelő eredmény tudunk elérni azon személyek számára, akiknek a hajhiányuk mértéke az átültethető hajmennyiséggel megfelelően kezelhető.

Hajbeültetés

hajbeültetés szolgáltatásunk segítségével kiváló eredmény tudunk garantálni azon személyek számára, akiknek hajhiányuk kiterjedése az átültethető hajmennyiséggel, jó sűrűséggel kezelhető. Szintén remek eredményt biztosít a hajbeültetés abban az esetben, ha ugyan a hajhiány nagyobb kiterjedésű, de a paciens a részleges fedéssel is elégedett.

hajbeültetés során nagy jelentősége van az adóhelynek, hiszen megfelelő kiterjedtség és hajsűrűség során rengeteg haj ültethető át, ellenkező esetben pedig sokkal kevesebb. Ilyen esetekben mindig mérlegelnünk kell, hogy ez a mennyiség mire lesz elegendő és az adott paciensnek milyen hajas fedés biztosítható vele a hajbeültetés során.