Lézeres ránctalanítás

lézeres ránctalanítás beavatkozásunkat a ráncos, pigment foltos, tág pórussal rendelkező, hegesedett és napfénykárosodott bőrrel rendelkező személyek részére ajánljuk. Olyan nők vagy férfiak részére, akik rövidebb kezelési időtartammal és minimális hámsérüléssel párhuzamosan szeretnék, hogy a bőrük megújuljon a lézeres ránctalanítás beavatkozásunknak köszönhetően. A lézeres ránctalanítás után nem szükséges munkakiesésre számítani a gyógyulás folyamata érdekében, továbbá a hölgyeknek nem szükséges majd kihagyni a reggeli szépítkezést sem, hiszen az arcuk már másnap ugyanúgy sminkelhető, mint a beavatkozást megelőzően. A lézeres ránctalanítás olyan felületes, legfőképp az arcon található bőrhibák kezelésére is alkalmas, mint esetleg az aknés vagy más hegek, vagy az idősebb kor által keletkezett pigment foltok. De nem csak negyven év felett ajánljuk a lézeres ránctalanítás igénybe vételét, de akár azon fiatalabb korosztály részére is, akik úgy gondolják, szükségük van bőrük gyengéd kisimítására, megújítására, ugyanis ennek köszönhetően szeretnék megelőzni a jelentősebb ráncok, bőrhibák jövőbeli keletkezését.

Lézeres ránctalanítás – Nyerje vissza fiatalságát!

Hölgyek és Urak részére is egyaránt ajánlott a lézeres ránctalanítás, ugyanis korunk előrehaladtával a napsugárzás, a stressz, a környezetszennyezés és életmódunk együttesen nyomot hagynak majd arcbőrünkön. Az idő előrehaladtával pedig az arcbőr rugalmatlanná, tónusát vesztetté, fénytelenné válik majd.

A ráncos, laza bőr az arcon, látványos eredményekkel korrigálható a lézeres ránctalanítás kezelésünkkel, amelytől egy tónusosabb, fiatalosabb, feszesebb, ránc mentesebb, továbbá eltüntetve a felületi bőrhibákat egy ragyogóbb bőrfelszínű arcbőrt eredményez majd.