Anyajegy eltávolítás Sopron

Az anyajegy eltávolítás Sopron beavatkozásunk helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás körülbelül fél órát vesz majd igénybe. Az érzéstelenítést követően az anyajegy eltávolítás Sopron beavatkozásunk szikével történő kimetszés segítségével megy végbe, majd a sebet összevarrjuk és vékony, plasztikai csíkok kerülnek rá a jelentősen esztétikusabb sebgyógyulás érdekében.

Az anyajegy eltávolítás Sopron területén történő beavatkozásunkat követően, a sebre steril kötést helyezünk fel, amelyet víz és szennyeződés nem érhet. A páciensnek csak óvatosan és körültekintően szabad tisztálkodnia, és a fokozott izzadás végett a sportot a teljes gyógyulásig kerülni kell. A varratszedésre testtájtól függően, pár héten belül kerül majd sor.

Anyajegy eltávolítás Sopron

Különösképpen az arcon, dekoltázs területén elhelyezkedő anyajegyek esetében fontos szempont még az esztétika. Az anyajegy eltávolítás Sopron beavatkozásunk műtéti hege a kimetszés folyamán lesz a legkisebb, azonban hozzá kell tenni, hogy a kozmetikai eredmény függ az orvos gyakorlatától, figyelmességétől, a varrási technika alkalmazásától és attól is, hogy az anyajegy eltávolítás után, a páciens mennyire vigyáz az  műtéti területre.

Az anyajegy eltávolítás Sopron beavatkozásunkat végző szakorvosunk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az anyajegy eltávolítás területén, és minden esetben figyelembe veszik a páciens esztétikai igényeit is. Keressen minket bizalommal!