A dekoratívabb külső elérése érdekében napjainkban már nemcsak a nők, hanem a férfiak is egyre gyakrabban fordulnak szépség specialistákhoz, hiszen az orvostudomány fejlődésének köszönhetően újabb távlatok nyílnak meg a külsejük iránt igényes emberek előtt. Ma már nem okoz problémát, ha valaki elégedetlen a külsejével, felkeres egy erre szakosodott specialistát és rövid időn belül jobb kedvvel nézhet a tükörbe.

  1. Sokan azt hiszik, hogy a kozmetikai sebészet Sopronban minden, emberi testen külsőleg megjelenő probléma korrigálására vonatkozó területet felölel. Pedig ez nem így van,három, egymáshoz nagyon közelálló szakterület létezik, melyek mindegyik más-más területet vesz kezelésbe, így nem mindent a kozmetikai sebész csinál. A plasztikai sebész elsősorban a születési és bőrhibákat korrigálja, például ők végzik a szemölcsök, anyajegyek eltávolítását, és a zsírleszívást is. A rekonstruktív sebészet elsősorban a helyreállításra törekszik. Például, ha önnek égési sebbel járó balesete volt, akkor azt az ezen a területen praktizáló sebész fogja önnek megoldani. Viszont ha fiatalítani szeretné megjelenését,vagy előnyösebb külsőt szeretne, akkor a kozmetikai sebészetre kell mennie.
  2. Tévedés, ha azt gondolja, hogy bármikor elvégzik önön a mellplasztikát a kozmetikai sebészet orvosai Sopronban. Amennyiben daganatos betegsége, szív- vagy vérnyomás problémája van, esetleg súlyos fertőzésben szenved, biztosan nem fognak önnel foglalkozni. Minden műtéti beavatkozást, akár milyen nagyságú az, mindenképpen laborvizsgálat előzi meg.
  3. Bár az arcán maradt hegek eltávolítása a külső megjelenésének korrigálása érdekében van, ezt a műveletet mégsem a kozmetikai sebész végzi, hanem a plasztikai sebészhez kell fordulnia. Ha viszont orr- vagy mellplasztikára, arcbőr-emelésre vagy esetleg a szemei alatti táskák eltüntetésére van szüksége, akkor nyugodtan forduljon Sopronban az Eurohuman kozmetikai sebészethez, jó kezekben lesz.
  4. Ne gondolja, hogy százszázalékos garanciát tudnak önnek biztosítani a kozmetikai sebészeten végzett műveletre, akár Sopronban, akár máshol végzik a beavatkozást. Mint minden sebészeti beavatkozásnak, a kozmetikai sebészeten végzendő műtéteknek is lehetnek szövődményei, felléphetnek komplikációk, amelyek az orvostól teljesen függetlenek.
  5. Ha azt gondolja, hogy érzéstelenítés nélkül fogják végrehajtani a beavatkozást, akkor tévúton jár. Minden sebészeti beavatkozás alkalmával minimum helyi érzéstelenítés történik.Ha komplikáltabb a művelet, akkor különböző altatásos módszerek is szóba jöhetnek.

+1.: Ne gondolja, hogy a kozmetikai sebészeti beavatkozás árak csak az orvos munkájának értékét jelentik. Egy minőségi beavatkozáshoz szükséges egy jól felszerelt műtő, melynek fenntartási költsége is van. Az alkalmazott technikai eszközök, illetve a műtét során felhasználandó anyagok és kézi orvosi műszerek sora is nagyon fontos költségtételek, amelyek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy pácienseink kezelése a legmagasabb színvonalon történjen. No és persze nem felejtkezhetünk el az orvos mellett dolgozó, kiválóan képzett és empatikus asszisztensekről sem, hiszen nálunk az is elsődleges szempont, hogy pácienseink a legjobb ellátásban részesüljenek.