Sajnos Magyarországon már rettegnek az emberek, ha orvoshoz kényszerülnek fordulni.Sokan annak ellenére is megalázó bánásmódot, siralmas környezeti feltételeket,nem megfelelő higiéniai körülményeket tapasztalnak, hogy hatalmas összegeket kifizetnek egy-egy beavatkozásért. Arról már nem is beszélve, hogy ez a pénz„zsebbe” megy, tehát esély sincsen számlát kérni róla, esetleg bármilyen minimális szolgáltatási színvonalat elvárni vagy számon kérni cserébe. Ha önnek is elege van ebből, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a lézersebészeti árak hamarabb megtérülnek, mint azt előzetesen gondolná!

Vannak még lelkiismeretes, felkészült orvosok ugyanis, akiket szintén dühít ez a helyzet.Mi itt Sopronban azért alapítottuk meg az Eurohuman Egészségügyi Szolgáltató Központot, hogy az ön ellátását emberhez méltó körülmények között, maximális higiénia és profi eszközkészlet mellett, tudásunk és tapasztalatunk legjavát adva, önre figyelve és önhöz fordulva tudjuk biztosítani! Bárhol is legyen bármilyen apró kis bőrelváltozása, ami miatt kellemetlenül érzi magát, ne szégyelljen felkeresni bennünket! Nincsen olyan apró szemölcs, anyajegy,ciszta, elszíneződés, csúnyán beforrt sebhely, amin ne tudnánk segíteni valamilyen módon.

Kérjük, ne rettegjen többé a szikétől sem, hiszen egy korszerű, jól felszerelt egészségügyi intézményben ma már annyira precíz eszközökkel tudunk dolgozni, hogy nem fogja érezni és a nyoma szinte nem is fog látszani! Maga a műtét is sokkal kellemesebb procedúra egy profi intézményben: nem terheljük túl az adminisztrációval, nem kell feleslegesen várakoznia, nem akarjuk a hatalmaskodó, mindentudó doktorok látszatával riogatni. Nekünk az sem érdekünk, hogy tovább tartsuk a kórházban, mint ameddig az feltétlenül szükséges: az egynapos sebészeti ellátást igénybe véve, a megfelelő állapotban lévő páciens, akár néhány órával az operáció után elhagyhatja a kórházat,telefonos kontroll mellett!

Nem feltétlenül kell azonban a szikére gondolnia, ha sebészetről van szó. Hiszen számtalan olyan elváltozás is lehetséges, mely esetében egyetlenegyszer sem kell a késre pillantania. Vannak erre egyértelmű példák: egy törés, zúzódás vagy ficam ellátása, egy allergiás csípésreakció, vagy egyéb, operációt nemigénylő, például hámsérülések. De ide sorolható az intézményünk fő profiljába vágó lézersebészet is, amikor is rengeteg problémát – legyen az akár egészségügyi, akár esztétikai – tudunk megoldani vágás, azaz hagyományos sebészeti operáció, kés alá fekvés nélkül. Ezzel a módszerrel természetesen nagyságrendekkel felgyorsítható a gyógyulás folyamata, minimalizálhatók a beavatkozás okozta kellemetlenségek, fájdalomérzet gyakorlatilag nem keletkezik, illetve a fertőzésveszély, valamint a szövődmények veszélye is elhanyagolható.

 

Mi tehát nem vágunk, ha nem muszáj. Arra törekszünk, hogy az egészsége helyrejöjjön. Nekünk az az érdekünk, hogy minél egészségesebben és minél elégedettebben távozzon a beavatkozás után, akár itthon, akár külföldön él.Nekünk fontos a hírnevünk és a lelkiismeretünk is. Hiszünk abban, hogy lehetséges ma még Magyarországon magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújtani, amitől sem önnek, sem a pénztárcájának nem kell rettegnie! Fáradjon be a soproni lézersebészeti klinikára bátran, mi önért vagyunk!