Ha úgy határozunk, hogy kozmetikai beavatkozást szeretnénk, akkor először is fontos tudnunk, hogy mi alapján tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbb szakembert a kozmetikai sebészet beavatkozást megelőzően. A Google keresési kifejezései között keresgélve rengeteg eredményt találhatunk a bőrsebészet vagy akár a lézersebészet kategóriáján belül, de mégis hogyan választhatja ki a leendő páciens a legjobb választási lehetőséget a rengeteg sebészet közül?
Az első ilyen fontos kritérium, amely sok páciens fejében megfordul mielőtt magán sebészetet választ, azok a bizonyított tapasztalatok és eredmények. A kozmetikai sebészeteknek elegendő és profi tapasztalattal kell rendelkezniük, és képesnek kell lenniük arra, hogy a jövőbeli páciensek számára a tényleges és valós eredményeiket mutassák be. Ezeket a legtöbb esetben az esztétikai sebészet weboldalán vagy közösségi oldalain felkeresheti. Amennyiben ez nem így van, akkor kérjen előtte-utána fotókat a sebészettől, hogy megbizonyosodjon a profizmusról eddigi munkái során.

Kozmetikai sebészet Sopron területén, kedvező lézersebészet árak kínálatával!

Az előtte-utána képek biztosítása mellett a korábbi páciensek tapasztalatainak megvizsgálása a döntés előtt mélyebb információt adhat számunkra arról, hogy a korábbi pácienseknek mi tetszett vagy nem tetszett az eredménye és a betegellátása tekintetében. Ezeket ugyanúgy a sebészet weboldalán vagy a közösségi médiában találhatja meg, esetleg pár vegyes fórumon, de emellett bátran érdeklődjön akár üzenet formájában előző páciensektől.

Esztétikai sebészet Sopronban, megfizethető bőrsebészet árakkal!

A kozmetikai sebészetnek minden esetben átfogó konzultációt szükséges nyújtaniuk. A konzultáció során az orvosnak figyelembe kell vennie a beteg esztétikai céljait, az egyedi anatómiáját, a páciens állapotát és az életmódját is. A páciensek ahhoz ragaszkodnak, hogy egy sebész valóban megértse a beteg sebészeti szükségleteit, és vele őszintén beszélhessenek a reális elvárásaikról, és segítheti őket abban, hogy előre láthassák  a helyreállítási tapasztalatokat. Majd miután megtalálta az Ön számára tökéletes magán sebészetet, akár a mi sebészet Sopron területén, akkor következik az orvossal egyeztetett konzultáció, amely során ismertetik Önnel a választási lehetőségeket is. Most bemutatnék Önnek pár kozmetikai sebészeti lehetőséget, mint a hajbeültetés Soproni sebészetünkön, továbbá több más beavatkozást is, amelyet nálunk megtalálhat!
Az egyik népszerű beavatkozásunk a szemhéj korrekció Sopron területén. A szem környékén a bőr nagyon vékony, a bőr alatti kötőszövet nem elegendő kötőszöveti rostot tartalmaz, ezért viszonylag korán jelentkezhetnek esztétikai panaszok. A szemhéj korrekció beavatkozást a fiatalosabb megjelenés kialakítása mellett egyes helyzetekben a látás javítása miatt is javasoljuk. A beavatkozás folyamata ambuláns, helyi érzéstelenítésben kiviteleződik, bőrben futó rejtett varratok behelyezésével és körülbelül fél órát vesz igénybe, majd ezt követi 7 nap múlva a varratszedés. A végleges állapot 1-2 hónapbon belül alakul ki, bár a végleges eredmény az esetek többségében már 3 hét múlva látszik.

Hajbeültetés és lézeres ránctalanítás Sopron területén!

botox kezelés Soproni sebészetünkön egy szintén nagyon közkedvelt beavatkozás! A lézeres ránctalanítás beavatkozással ellentétben a botox kezelés nem a bőr rugalmasságát szerzi vissza, hanem azon izmoknak a folyamatos feszülését szünteti meg, amelyek a ráncok kialakulását teszik lehetővé. Ez a kezelés a megfelelő szakmai felkészültséggel kiegészülve teljes mértékben veszélytelen, és a ráncok 3-tól akár 6 hónapig tartó kisimulását is eredményezheti. Hasonló beavatkozás még a ráncfeltöltés Soproni magán sebészetünk területén.  A ráncfeltöltés egy olyan orvos-esztétikai kezelési beavatkozás, amelynek az eredménye már a kezelést követően azonnal látható, a bőr kisimul, az arc megfiatalodik. A végleges eredmény kialakulása azonban körülbelül 2 hét múlva várható.